21. srpna 2008


Zdravím vás přátelé,
dnes je to 40 let, co vjely tanky na území Československa. Smutné je, že je to jen několik týdnů, co vjely tanky na území Gruzie. Je těžké pochopit, proč tak snadno podléháme pocitu, že někdo jiný, tím, že je jiný, je možná nebezpečný pro jiné - mě bližší. Jediné, co zbývá je stále si bděle připomínat, že všichni jsme součástí jednoho organismu a že život je založený na spolupráci na všech úrovní celého vesmíru. Spolupráci při níž je možné nepociťovat strach. Bez této spolupráce by naše těla neuskutečnila jediný nádech. A ani výdech.

Již zítra společnou spoluprací se skvělými dechaři ( dechaři jsou ti, kdo svým výdechem vyloudí tón - jeden i více) budeme pokračovat v nahrávání naší desky PROMĚNA. Zatím to vypadá, že dechy budou v těchto písních:

DECHOVKA NA PŘÁNÍ
MALÝ MULAT
HAJZLPAPÍR, CHLEBA A COLA
BLIND FROM LOVE

V posledně jmenované by mělo zaznít sólo na saxofon. Nahrát ho přijde Jiří Tarantík. Těšte se :-)
...
Pro tuto chvíli vám děkuju za čtení a doporučuji vaší pozornosti album fotek k albu PROMĚNA, do něhož stále přibývají nové a nové fotky. Momentálně přibyl drobný příběh dirigenta Luboše Machovského, který se odehrál v kuchyni v malém domečku ve městě Svoboda nad Úpou 21. srpna 1968.