27. srpna 2008

Milí přátelé,
zítra 28.8.08 ( to je hezký datum ) pokračuje nahrávání naší desky - PROMĚNA.
Zítra je den cella.
Protože výrazným nástrojem naší kapely je violoncello má cellistka Petra Malíšková zítra kus práce. Ale protože je jedna z nejlepších cellistek, nebojím se říct světa...
I když, co je dál než náš svět? Kdo to ví? Aha? Jaké další světy používají jaké další nástroje? A končí to někde všechno vůbec? A končí to někdy všechno vůbec? A jak je možný, že se pořád mluví o nekonečnu a při tom se pořád říká, že všechno má svůj konec. Aha? Ví to někdo?
Vždycky se uklidním tím, že není v možnostech lidské mysli chápat chod vesmíru a že vše je relativní.

Ale zpět k našemu nahrávání.
Petra s námi hraje už snad tři roky a i když jsem jí jednou omylem a hrozným nedopatřením upustil kytaru na její cello, hraje s námi dál a já si toho nesmírně vážím.

Neměl bych zapomenout ještě na cellistku Aničku Hoškovou - Fořtovou.
Kapela Eliščin Band má dvě cellistky. Někdy dokonce tři a to proto, že hudby se hraje všude po světě tolik, že jedna cellistka zkrátka nemá vždycky čas, když nám se zrovna poštěstí hrát někde tu naši muziku. Jak říkáme my muzikanti amatéři, když si můžem vrznout.
A tak s náma v naší kapele Eliščin Band hraje někdy Petra, někdy Anička a někdy Sylva. Hrála s náma Eva a na začátku Eliška. A jenom připomínám, že 11.12. v ROXY v PRAZE, kde bychom ( když vše půjde, dle našich snů ) rádi pokřtily tu naši rodící se desku, budou mít všechny Elišky vstup zdarma! Jsme jediná kapela, na jejíž koncert mají Elišky vstup zdarma :-)

Tak zítra ve studiu na počtenou.