7. září 2008

7.9.08 - DEN VOKÁLŮ ŽENSKÝCH I MUŽSKÝCH.

17:29 - opět je tu studio 3bees v Holešovicích, zvukař Honza a interpret Honza a interpretka Eva.
Budou se nahrávat vokály. Hravé, mužné, dívčí, lehké, syvé, hrubé, chraplavé, syčivé, lichotivé i dojemné. PROMĚNA - tak se jmenuje album Jana Budaře a skupiny Eliščin Band a tímto slovem by se daly charakterizovat i všechny písně na tomto albu. A koneckonců i celé nahrávání ve studiu 3bees v Holešovicích i všichni milí spolupracovníci, kteří už se v tomto útulném studiu vystřídali.
Je přesně 17:32 a další noc zvuků a vibrací může začít.
NEPOZNÁVÁM - píseň opilého rebela za sibiřské zimy. Eva druhou půlku opatří svým skvostným hlasem.
Ještě nedorazila, ale je neděle a k tomu deštivá takže doprava se šine spíše líně.

Eva nazpívala opět krásně. Černošský vokál do písně HAJZLPAPÍR, CHLEBA A COLA.
A pak už zpíval Budař. Dnes byl na prgramu MALÝ MULAT. Píseň o tom, že není třeba se znepokojovat, že jsem jiný než ti ostatní, protože každý je jiný, než ti ostatní. Ta píseň má na závěr opravdu exkluzivního hosta a je jím sám velký M. J.
Píseň TANEČNÍK dostala ještě jednu verzi zpěvu. Takovou tanečnější. Působí teď ta píseň jako když se v roce 96 mladý učen zamiluje do Michaely Kuklové a věří, že se s ní jednou setká osobně.
Pak ještě píseň PAN PLACÍK dostala novou verzi zpěvu. Zní to jako když pán z Prahy - Karlína se v roce 1942 snaží zpívat jako Edith Piaf.
A konečně i píseň NEPOZNÁVÁM, k níž text napsal Vladimír Morávek dostala novou verzi zpěvu. Takovou intuitivní, žedný velký párání. Ta verze se pracovně jmenuje - VERZE OPILÉHO REBELA.

Máte se na co těšit naši milí posluchači...
23:32 - hezký čas. a dneska končíme.
Píště nám dotazy i postřehy nebo cokoliv jinýho.

www.janbudar.cz