31. října 2008

Dobrý den naši posluchači, obdivovači, odpůrci, pochybovači, fanoušci a přátelé.
.
Děkujeme, že jste opět zde.
Dnes odešel do tisku booklet. Grafikcky ho ztvárnil Tomáš Didunyk. Obrázky namaloval Pavel Reisenauer.
Album s písněmi míří do lisovny, kde se budou vyrábět kopie.
Nahrávání, mixování, ladění i malování skončilo. Bylo to velmi proměnlivé a poučné, zábavné i náročné, dlouhé i rychlé a my věříme, že se vám naše písně budou líbit.

A abychom vás správně navnadili můžete si exklusivně na idnes.cz poslechnout píseň NEDOMAZLENÁ.


26. října 2008

Obal alba PROMĚNA

22. října 2008

Dobrý den, milí čtenáři PROMĚNY.

Už tuto neděli uzavřeme masteringem naše album PROMĚNA. Pak už přijde fáze výroby bookletu a cédéček. Kazety letos neděláme.

18. října 2008


Je to tady, přátelé.
První ochutnávka z nového alba Jana Budaře a Eliščin Bandu - PROMĚNA je tady.

http://3bees.cz/cz/strucne/default.htm

Na stránkách studio 3bees is můžete poslechnout komorní verzi písně PAN PLACÍK.

Je to píseň o strachu, absurditě, divném snu, nečekaných vyhláškách, bolesti z bezmoci a intimní večeři dvou znovu zamilovaných lidí kolem osmé hodiny večer.
Auta už jezdí vpravo a mladí vojáci mají pocit, že je všechno v pořádku.
Praha se bojí, ale snaží se, aby to nebylo moc vidět.
Lidé se údajně dělí na nějaké rasy a káva v kavárně Slavia už není, co bývala.
.
.

14. října 2008

14.10.2008 - den komorního orchestru.
.
Dnes je den, kdy sem do studia 3bees v Holešovicích přijde komorní orchestr Roxy ensemble.
Přijdou celkem troje první housle, dvoje druhé housle, jedna viola ( jedny housle převezmou violový part, protože druhá violistka na poslední chvíli nemohla přijít ) jedno cello, jeden kontrabas a dirigent Tomáš Hanák. Ne, není to ten slavný a pohledný herec, je to shoda jmen.
Roxy ensemble je složený z mladých, talentovaných hudebníků, kteří hrají kusy známé a prověřené, ale i ty méně známé a méně prověřené, jako například dnes - Budaře.

Jmenovitě přijdou: Radim Kresta, Barbora Mráčková, Hana Dohnálková, Monika Růžková, Matěj Polášek, Michaela Janoušková, Marek Lustig, Ondřej Martinovský, Václav Petr a již zmiňovaný dirigent Tomáš Hanák.

Ti všichni věnují svůj talent písním: ODPOUŠTÍM, KOŇMO JAK KRÁL a NEDOMAZLENÁ. A když to stihneme, resp. když budeme nějak nečekaně rychlí, posílíme smyčce ještě ve skladbách, ve kterých už zní kvartet: VYDRA, NEPOZNÁVÁM, MALÝ MULAT, TANEČNÍK.
Ale to jenom když to stihneme.

12:20
Zjistili jsme, že tady není dost pultíků na noty, takže se teď modlíme, aby si hráči přinesly pultíky svoje, protože jinak nevím, co bychom dělali. Například dirigent má zatím pultík vyrobený ze stolku a barové židle. Ale vzhledem k tomu, že všechny chyby hrají pro nás, je všechno tak jak má být.

Na prvním veřejném uvedení písně PAN PLACÍK se pracuje. Už brzy se objeví na stránkách studia 3bees. Bude to taková komorní verze pouze s pianem, kytarou a basou. V plné verzi, která bude na desce budou ještě flétny, klarinet a i hoboj si párkrát foukne.

Mějte se pěkně a sledujte PROMĚNU...